Concerts & Events

Naast orkestleider, producer en arrangeur is Stephan Geusebroek sinds 1997 de drijvende creatieve kracht achter talloze concerten, gala’s, benefietconcerten en (bedrijfs-)evenementen. Met als rode draad The New Amsterdam Orchestra, in al haar verschijningsvormen. Van 4 tot 100 muzikanten sterk orkest, met een all star line up aan gastsolisten. Van strijkersensemble tot symfonieorkest; en van jazzkwartet tot complete bigband. Met aansprekende presentatie en state-of-the-art decor, licht en geluid. Enkele voorbeelden:

Stephan kreeg zijn eerste kans in 1997 in poptempel Paradiso: ‘It was 30 years ago’ – A tribute to the Beatles. Op 26-jarige leeftijd ontdekte hij al snel dat het succes van een concert/evenement nauw samenhangt met een zestal factoren:

Stephan’s kracht en focus ligt primair bij de eerste drie waarbij in het geval van corporate events, hij ook kritisch kijkt naar leeftijd, opleidingsniveau en samenstelling (verhouding m/v) van het publiek. Hoe belangrijk muziek voor een concert of event ook is, het dient nooit te worden gezien als losstaand fenomeen, maar altijd in relatie tot bovengenoemde factoren. Met andere woorden : muziek en entertainment moeten naadloos aansluiten op de sfeer, inrichting en vooral : het idee achter een evenement.

In 1998 werd Stephan door Frank Wentink, de nestor van de Nederlandse Evenementen, gevraagd gezamenlijk nieuwe, innovatieve concepten te bedenken voor grote corporate events van bedrijven als Volkswagen, EndeMol, T-Mobile, Mazars Accountancy e.v.a. Intussen bleef Stephan ook werken aan eigen creaties in o.a. Paradiso en werd hij benaderd door gerenomeerde Evenementenbureau's als Dechesne & Boertje, Arjan Van Dijk, WOP, Brilman & Partners, PPeople, Eastside Productions, Stage Entertainment e.v.a.

In de loop der jaren is een enorme bibliotheek ontstaan aan concepten voor high-end events.

Enkele voorbeelden:

Portfolio